2015. augusztus 29., szombat

Epilógus

Drágáim!

Itt lenne egy számomra mérhetetlenül fontos történet záró fejezete, egy epilógus, amibe szívemet-lelkemet beleadtam.
Bár ezelőtt sosem kértem, és nem is fogom többé, de most aki ezt a bejegyzést elolvassa, és soron követte a történetet, kérem, hogy írja le a véleményét! Nagyon szépen köszönöm!

Szeretlek Titeket,
Adriana

Young and beautiful

Amint jeges szíve először dobbant meg, megkezdődött a hajsza az életért. Küzdött ellene, küzdött a férfi ellen, ám napról napra mélyebbre süllyedt annak végzetes hálójában. Hibának érezte, hogy újra látni akarta, ám akaratereje, életösztönei arra buzdították, szálljon szembe, mutassa meg, ő az erősebb.
Céltalanul küzdöttek érzéseik, s egymás ellen is. Nem tudott már megállni, a szenvedély elborította agyát, és más már nem is számított. Egyik éjszaka még kéjes sikolyokkal hullt a férfi karjaiba, másnap hajnalban viszont szélvészként rombolt, tört-zúzott maga körül.
Azt mutatta a külvilág felé, hogy rideg, kegyetlen, ám amikor azokba a hatalmas, mogyorószín szemekbe nézett, s pillantásuk szenvedélyes táncosokként fonódott össze, láng lobban fel benne, s teste ösztönösen választotta őt. Küzdött ellene, az érzés ellen, de az, mint egy hurrikán, magába szippantotta, s ha már akart volna, se tudott volna kiszabadulni a szenvedély, vágy kéjes tengeréből.
És beleszeretett. Gúzsba kötött, pillekönnyű szárnyai egy szempillantás alatt elszakították zsarnok köteleiket, majd a fényben felemelkedve, szétnyíltak, s hófehér ékességei hirdették, a férfié lett.

Az övé lett, örökre, s végre, oly’ sok idő után szabadon szárnyalhatott, másik felével egy hosszú, végtelen életen keresztül.

8 megjegyzés:

  1. Kedves Adriana!
    Itt vagyok az utolsó kommenttel ehhez a gyönyörű történethez! Szerintem már százszor elmondtam, de most is elmondom: nem gondoltam volna, hogy ez az egyik kedvenc történetem.
    Imádtam mindenegyes sorát, szavát, betűjét. Neymar és Genova kapcsolta nem indult zökkenőmentesen, de ők is egymásra találtak és boldogan élhetnek!
    Köszönöm ezt a csodás, élményekben gazdag húsz részt és izgatottan várom a következő történeted!
    Ölel: Juliet xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Juliet!

      Mindig mosolyogva olvastam a megjegyzéseidet, és én köszönöm Neked, hogy kitartottál mellettem, támogattál, és mindig itt voltál! Nagyon hálás vagyok érte! :')

      Sokszor puszillak,
      Adriana

      Törlés
  2. Drága Adriana!


    Nem is tudom mit írjak most, hogy vége, talán azt, hogy köszönöm, hogy ezt szívvel lélekkel végig írtad nekünk. Meglepett az epilógus, talán azért, mert nem ilyenhez szoktam, de ennek így kellett lennie, ez kellett a végére. Ez egy gyönyörű történet lett és nagyon örülök, hogy rátaláltam.


    Szeretettel, Kitti ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Kitti!

      Köszönöm szépen a kedves szavaidat, borzasztóan jól esnek! És azt is köszönöm, hogy kitartóan elolvastad, és leírtad a véleményedet! :)

      Sok puszi,
      Adriana

      Törlés
  3. Szia!
    Imádtam. ♥ Másat nem tudok hozzá fűzni.
    Remélem még olvashatok majd tőled a későbbiekben. :-)
    Puszi.
    Viki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Viki!

      Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszett ez a történetem!
      Várlak majd a másik blogomon is! ;)

      Puszillak,
      Adriana

      Törlés
  4. Drága Adriana! :)

    Először is, ne haragudj, amiért ennyire elhanyagoltam a blogodat kommentelés szempontjából, de most itt szeretném bepótolni az elmaradásomat. Mert egy ilyen zseniális és fantasztikus történet mellett nem mehetek el szó nélkül, főleg hogy sikerült be is fejezned ezt a páratlan sztorit.
    Bevallom, amikor először megtaláltam a blogodat, kicsit fura volt, hogy Neymar mellett Irina képe nézett vissza rám, mivel már hozzá voltam szokva, hogy ő Ronaldo barátnője (volt). És úgy voltam vele, hogy ez is csak a szokásos sablonos blog, de óriásit tévedtem. Minden annyira más volt, mint amit eddig valaha is olvastam, de éppen ezért tetszett meg annyira az egész világ, amit felépítettél ebben a történetben. Az stílusod pedig páratlan, és hogy őszinte legyek, én is szeretnék legalább feleannyira jól írni, mint te, és ezt komolyan mondom. :)

    Már alig várom az új történetedet, aminek a fülszövege szintén fantasztikus lett. És gratulálok az első befejezett történetedhez!

    Puszillak,
    Noemi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Noemi!

      Mindig, amikor írtál nekem, nagyon jól estek a kedves szavaid. Mielőtt a saját történetemet útjára indítottam, nagyon megszerettem az írásaidat. Motiváló hatással volt rám, ahogy Ti összetartottatok, pont mint egy népes család. Mostanra már úgy érzem, én is közétek tartozom, és ezért végtelenül hálás vagyok.
      Mindig is szerettem Irinát, szerintem ő egy azok közül a modellek közül, akik az ismeretlenségből indultak és megmaradtak olyannak, mint amilyenek előtte voltak.
      Őszintén örülök, hogy Te, aki többek között arra inspirált, hogy megosszam az írásaimat, ezt gondolja a történetemről. Köszönöm Neked, hogy végig követted a történetet és leírtad a véleményedet. :)

      Puszillak,
      Adriana

      Törlés